Reset Password

Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'ASS' or 'main-page-engels' or 'backup-homepage' or 'backup-main-page-english' or 'verhuurder'
Advanced Search
Your search results

Voor Verhuurders

10 mei 2016 by admin

Woning verhuren

Uw huis verhuren?

walk-inU bezit een woning in Suriname en overweegt om deze aan te bieden voor verhuur. We helpen u er graag bij om dit op een zo succesvol mogelijke manier te doen.

 

Cosy Home & Living is een Nederlandse organisatie met een vestiging in Suriname. We zijn daarom altijd in de buurt van uw woning en kunnen in opdracht van u optreden of ter plaatse ondersteuning bieden waar nodig.

Via Cosy Home & Living kunt u uw woning zowel aanbieden voor vakantieverhuur als voor verhuur voor langere termijn (>6 maanden). Beide opties hebben voor- en nadelen. Het is een afweging wat voor u en uw woning de meest geschikte optie is. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bekijken.

Waarom Cosy Home & Living?

Cosy Home & Living is de specialist in vakantieverhuur in Suriname. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid en internationaal netwerk waardoor we ook huisvesting verzorgen voor met name expats en remigranten.

Er zal een persoonlijke opname gedaan worden bij uw woning. Indien uw woning aansluit bij ons aanbod sluiten we een overeenkomst waar afspraken goed worden vastgelegd zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Uw woning wordt vervolgens op professionele wijze gepresenteerd via onze moderne en gebruiksvriendelijke website.

Cosy Home & Living treed op als bemiddelaar in de verhuur en draagt er zorg voor dat de reserveringen soepel verlopen. Voor de lange termijn verhuur werken wij met gedegen contracten.

Tot slot kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de inrichting van uw woning, het vermarkten van uw woning of het al dan niet plegen van bepaalde investeringen.

Eigen gebruik of eigen verhuur

U kunt uw woning altijd blokkeren voor eigen gebruik. Het is belangrijk dat u dit tijdig doorgeeft zodat er nog geen reserveringen staan.

U mag uw woning ook zelf aanbieden voor verhuur. Zodra u een eigen boeking heeft geeft u deze door aan Cosy Home & Living. Op deze manier wordt er voorkomen dat uw woning twee keer wordt geboekt in dezelfde periode.

Indien u gebruik maakt van onze beheerservice geschiedt verhuur uitsluitend via Cosy Home & Living. U leest meer over de beheerservice onder het volgende kopje.

Beheer

Zowel voor vakantiegangers als voor permanente huurders is het van belang dat de woning goed is onderhouden en de basisfaciliteiten aanwezig zijn. Het gaat hierbij onder meer om airconditioning (in de slaapkamers), warm water, draadloos internet en een goede beveiliging met diefijzer of alarm.

De zorg voor uw woning is erg belangrijk. U kunt er voor kiezen om (een deel van) deze zorg uit handen te geven. Cosy Home & Living kan namens u optreden als gastheer/gastvrouw. Wij zijn in dat geval 24/7 bereikbaar voor uw huurders, lossen calamiteiten en gebreken op en verzorgen bovendien de in- en uitcheck en de schoonmaak.

Ook wanneer u uw woning heeft verhuurd via een ander boekingskanaal kunt u aanspraak maken op onze zogenaamde ‘Host Service’. De folder m.b.t. onze host service kunt u hieronder downloaden:

Cosy Home & Living HOST SERVICE (PDF)

Wanneer u interesse heeft vernemen we dat graag van u en zal er een afspraak worden ingepland voor nadere toelichting.

Beginnen met aanbieden via Cosy Home & Living

Neemt u  contact op met Cosy Home & Living voor een intake afspraak:
 
+31 (0)15 201 05 62 (Nederland)
+597 520 664 (Suriname)

Of stuur ons een mail via klantenservice@huishureninsuriname.nl