Reset Password

Your search results

Wie zijn wij?

Uw huis in Suriname

Cosy Home & Living bemiddelt bij de verhuur van huizen van particulieren in Suriname: villa’s, appartementen,  en andere huizen vooral in en in de omgeving van Paramaribo. Elk huis is uniek en heeft een geheel eigen charme. Alle huizen zijn door ons geïnspecteerd en goedgekeurd. Met onze online zoekmachine zoekt en boekt u onze vakantiehuizen en lange termijn woningen in Suriname snel en betrouwbaar.

Overwinteren in Suriname: Wenst u een paar maanden aan de kou te ontsnappen? Ook dan kunt u terecht in een woning van Cosy Home & Living. Onze organisatie is aangesloten bij de organisatie Overwinteren.nl.

Ons aanbod

Op onze website staan huizen met een geheel eigen sfeer die soms ook door de eigenaren zelf tijdens hun vakantie bewoond worden. Wij proberen zoveel mogelijk (vakantie) huizen aan te bieden ingericht naar Europese maatstaven waarin bepaalde eisen aan comfort zijn gewaarborgd.

Boeken via internet en telefonisch

Cosy Home & Living brengt geen gidsen of brochures uit, maar  verhuurt haar (vakantie)huizen via internet. Telefonisch reserveren kan ook en wel op werkdagen van 12:00 tot 20:00 uur op telefoonnummer +31 (0)15 201 05 62

Wilt u uw huis verhuren?

Cosy Home & Living kan u van dienst zijn wanneer u uw huis voor een korte periode maar ook voor een langere periode wilt verhuren, bijvoorbeeld vanwege verblijf in Nederland of elders. Onder lange termijn verhuur verstaan wij verhuren van 6 maanden of langer. Korte termijn verhuur is doorgaans verhuur aan vakantiegangers.

Aanvullende diensten en partners

Om het u als klant van Cosy Home & Living zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden we onder andere de volgende diensten aan, uitsluitend met behulp van een zorgvuldig uitgekozen partnerorganisatie:

Autoverhuur: u ontvangt uw auto kosteloos op de luchthaven of bij uw (vakantie)woning
Taxiservice: tot op de dag van aankomst of vertrek kunt u contact met ons opnemen indien u gebruik wenst te maken van onze taxiservice van en naar de luchthaven
Gratis zwemmen: alle vakantiegasten van Cosy Home & Living mogen kosteloos gebruik maken van de zwemfaciliteiten bij hotel Holland Lodge Parmaribo
Tours: heeft u een leuke dagtour of meerdaagse trip gezien? grote kans dat deze ook te boeken is via Cosy Home & Living! Wenst u advies over welke tours bij u passen? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.
Betrouwbaarheid: Cosy Home & Living is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk zodat u zeker weet dat u veilig en betrouwbaar bij ons boekt.

Contactgegevens

Wij staan u graag te woord als u vragen heeft of meer informatie wenst.

E-mail: klantenservice@huishureninsuriname.nl 

Telefoon:
Bereikbaar in Nederland, op werkdagen maandag t/m vrijdag, 12:00 – 20:00 uur
+31 (0)15 201 05 62

Bereikbaar in Suriname, op werkdagen maandag t/m vrijdag, 08:00 – 16:00 uur
+597 520 664

Vestigingsadres 
Cosy Home and Living
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Bezoekadres in Suriname
Mahonylaan nr 25, Paramaribo

Uitsluitend in geval van nood (enkel voor calamiteiten die niet kunnen wachten tot kantoortijd): 
+597 520 663

Bankgegevens:
ABN AMRO Bank
Rekeningnummer: 49.91.75.344
IBAN nummer: NL55ABNA0499175344
SWIFT code: ABNANL2A

Kamer van Koophandel: 50136593
BTW nr. 1443.69.382.B.02